Солариуми и соларна козметика - SolarPower Солариуми и соларна козметика - SolarPower
Всичко необходиммо за поддръжка на вашето соларно студио

Аксесоари и консумативи за солариум


Оборудвайте вашият салон с оригинални аксесоари за солариум и създайте цялостно усещане за комфорт и истинско удоволствие от соларните процедури. SolarPower предлага всичко, което е необходимо за поддръжка на вашето соларно студио.

Системи за управление на солариуми

Компютърно управление на много на брой солариуми, работа с магнитни карти, отчети и статистика. Монетници за солариум. Дистанционни управления за солариум.

Консумативи за солариум

Почистващи и дезинфекциращи препарати за солариум, табели за дезинфекциран солариум, спрей бутилки за дезинфекционен разтвор, УВ защитни очила за солариум, стелки за пред солариум, възглавнички за солариум, арома за солариум, аква за солариум и други.

Рекламни материали и сувенири

LED дисплеи, рол банери, флаери, плакати, рекламни килими, чаши, химикалки, шапки, чадъри, обувалки и други.


УВ защитни очила за солариум
УВ защитни очила за солариум

В никакъв случай не трябва да пропускате оптималната защита на очите ви. УВ защитните очила за солариум, които предлагаме, отговарят напълно на изискванията за безопасност и изглеждат стилно. Осигуряват ефективна защита на очите срещу ултравиолетови лъчи при използване в солариуми, на плаж, на басейн. Отговарят на европейските указания за този тип защита (DIN EN-170). 

Възглавнички за солариум
Възглавнички за солариум

УВ устойчиви възглавнички за солариум. Създават усещане за комфорт по време на соларната процедура.

Стелки за пред солариум
Стелки за пред солариум

SolarPower предлага стелки за пред солариум изработени от изключително здраво и устойчиво ПВЦ. Това е водоотблъскващ и не порест материал осигуряващ оптимална хигиена и не позволяващ съществуване на гъбички и бактерии. Не задържат вода и са лесни за почистване. Осигуряват атрактивен дизайн в соларното студиото, благодарение на различни цветови комбинации. Стандартни размери 0,80m x 0,60m. Специални размери са налични при заявка.

Дезифектант за солариум Cosmedico Destacryl Ultra
Дезифектант за солариум Cosmedico Destacryl Ultra

За почистване на соларни студия и акрилните повърхности на солариумите. Cosmedico Destacryl ultra е идеалният почистващ и дезинфекциращ препарат за солариуми. Определян e като най-добрия дезинфектант за солариуми. Този концентриран дезинфектант в удобни и практични 150 мл бутилки ви гарантира хигиената и приятния аромат във вашето соларно студио или салон.

Спрей бутилка за дезинфекционен разтвор за солариуми
Спрей бутилка за дезинфекционен разтвор за солариуми

Спрей бутилка със специална дюза за разпръскване на дезинфекционен разтвор за солариуми. Гарантирано дълъг и безупречен живот на продукта. Декоративният етикет на бутилката е изработен от специално фолио, така че дори след честа употреба бутилката има изключително чист вид.

Табели за почистен и дезинфекциран солариум
Табели за почистен и дезинфекциран солариум

Нека вашите клиенти знаят: след всяко посещение солариумът се почиства и дезинфекцира, за да отговаря на най-високите хигиенни стандарти.

 

Аква за солариум
Аква за солариум

Аква за солариум е фино атомизирана двойно дестилирана вода, която осигурява приятно освежаване по време на тен сесията. Използвайте само оригинални течности за вашите Аква Фреш системи, тъй като те са особено чисти и обработени срещу  всякакви бактерии. По този начин комфорта и здравето на потребителите е защитено, а дюзите на солариумите имат дълъг живот.
Налични за различни марки солариуми.

Арома за солариум
Арома за солариум

Благоуханието казва повече от хиляда думи.....Какво друго ще помогне повече на вашите клиенти за да се отпуснат и да помечтаят освен приятния аромат на Арома за солариум - дискретен, но ефективен. Насладете се на тен сесията с всичките си сетива.
Налични за различни марки солариуми и в различни аромати.

Чадър megaSun
Чадър megaSun

Слънцето огрява през цялата година вашето соларно студио или салон. Но би било добре да имате и чадър в слънчев жълт цвят на разположение, при условие, че времето се развали.

Входни рекламни килими
Входни рекламни килими

Входни рекламни килими за посрещане на вашите клиенти. Изработени от висококачествени, издръжливи материали. Цветът на килимите се запазва след дълга употреба. Изключително здрави и стабилни на пода, без да се приплъзват. Имидж за вас и вашето соларното студио или салон.