Солариуми и соларна козметика - SolarPower Солариуми и соларна козметика - SolarPower
Най-голямата верига соларни студия и Марка #1 на България за 2018 година в категория Красота.

Соларни студия SolarPower

SolarPower е най-голямата верига соларни студия в България със салони в София и Пловдив. Верига соларни студия SolarPower са избрани за марка Номер 1 на България за 2018 година в категория Красота.

Най-висококачествените и луксозни солариуми, най-богатия избор на соларна козметика, приятна обстановка и безупречна хигиена – в соларни студия SolarPower клиентите се чувстват като у дома си и изпитват цялостно и истинско удоволствие от соларните процедури. Съветите и упътванията на квалифицираният персонал гарантират тен, съобразен с индивидуалните типове кожа и осигуряват хармонична и цялостна грижа за клиента.

Соларно студио Патриарх Евтимий
СОЛАРНО СТУДИО ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ
София, София, бул. Патриарх Евтимий 16
0895 020 866

Локацията на Соларно студио Патриарх Евтимий предоставя лесен достъп до първокласни солариуми на всички живеещи, работещи и преминаващи през централната част на столицата. Студиото е само на две минути пеш от метростанция „Св. Патриарх Евтимий“ и на пет минути от бул. Витоша и метростанция „НДК“
Търсите най-високо качество солариум в София център на най-добри цени. Единствено в соларно студио SolarPower ще откриете на едно място най-модерните и луксозни солариуми на световните лидери на пазара Ergoline и megaSun.
Квалифициран персонал с упътване и съвет ще ви помогне да постигнете вашите цели по най-краткия възможен начин и с акцент върху вашето здраве.

СОЛАРНО СТУДИО ЦЕНТЪР
София, ул. Света София 8, до Pulse Fitness Downtown
0895 020 866

Соларно студио SolarPower София Център се намира в централната част на столицата на метри от бул. Витоша. Това е чудесно място за една мини ваканция, която заслужавате след натоварения работен ден. Студиото е оборудвано с последни модели солариуми на най-реномираните световни марки Ergoline и megaSun. Искате да придобиете бърз, красив, здравословен тен и да изпитате истинско удоволствие от соларните сесии. Соларно студио София Център ще отговори на вашите нужди. Единствено в България в соларно студио София Център ще намерите най-модерния и най-луксозен солариум хибрид на световния лидер на пазара Ergoline –Prestige 1600 Hybrid Performance. Солариум осигуряващ особено привлекателен и дълготраен тен и едновременно с това грижещ се за кожата ви.

Соларно студио Център
Соларно студио Pulse Fitness
СОЛАРНО СТУДИО PULSE FITNESS
София, бул. България 132, във фитнес Pulse Fitness & Spa Bulgaria
0895 020 866

Соларно студио SolarPower Pulse Fitness & Spa Bulgaria се намира в сградата на най-големия фитнес комплекс в България - Pulse Fitness & Spa Bulgaria на бул. България 132. Студиото е оборудвано с последно поколение соларуми на най-популярните търговски марки Ergoline и megaSun - солариуми Ergoline Prestige 1400 Intelligent Performance, megaSun 7900 Alpha, megaSun Tower pureEnergy 5.0 и.... В соларното студио ще откриете още и солариум Еrgoline Open Sun Rubino, който работи с най-добрите колатенови лампи Cosmedico Rubino. Солариум излъчващ едновременно Ултравиолетова светлина (лъчи за тен) и Червена/колаген светлина (лъчи за регенерация на кожата), който осигурява както перфектен тен така и подмладяване на кожата.

СОЛАРНО СТУДИО PULSE FITNESS MLADOST
София, ул. Околовръстен път 251а, във фитнес Pulse Fitness & Spa Mladost
0895 020 866

Соларно студио SolarPower Pulse Fitness & Spa Mladost ще откриете в столичния квартал Младост 4, на метри от най-големия бизнес парк в България - Бизнес Парк София, в сградата на най-добрата фитнес верига в България - Pulse Fitness & Spa.
За удобство на клубните членове на Pulse, във фитнеса има осигурен вътрешен вход към соларното студио. За всички останали клиенти има отделен вход, който се намира точно до централния вход на Pulse Fitness & Spa Mladost.
Ако търсите качествен солариум в Младост 4 и в района на Бизнес Парк София - студиото е оборудвано с последни модели солариуми на най-реномираните световни марки.

Соларно студио Pulse Fitness Mladost
Соларно студио Студентски град
СОЛАРНО СТУДИО СТУДЕНТСКИ ГРАД
София, ул. 8-ми Декември 35, срещу бл. 22
0895 020 866

Търсите най-високо качество солариуми на най-ниски цени – единствено в соларни студия SolarPower ще откриете на едно място най-високия клас солариуми на световните лидери на пазара Ergoline и megaSun на най-добри цени.
Соларно студио SolarPower Студентски град е място, в което никога не чакате за свободен солариум защото има достатъчно такива и то какви - топ моделите солариуми megaSun P9 hybridSun, Ergoline Prestige 1400 Intelligent Performance, megaSun 6800 Alpha, megaSun Tower pureEnergy 5.0, megaSun Tower 230 pureEnergy.
Тук ще намерите още и най-висококачествената соларна козметика за ускоряване на процеса на придобиване на тен, защита и грижа за кожата.

СОЛАРНО СТУДИО PULSE FITNESS ARENA
София, Винарово колело, 4-ти км, във фитнес Pulse Fitness & Spa Arena
0895 020 866

Соларно студио SolarPower Pulse Fitness & Spa Arena се намира в сградата на фитнес верига номер 1 в България - Pulse Fitness на адрес София, Винарово колело, 4-ти км. За удобство на клубните членове на Pulse, във фитнеса има осигурен вътрешен вход към соларното студио. За всички останали клиенти има външен вход, който се намира точно до централния вход на Pulse Fitness & Spa Arena.
Ако търсите качествени солариуми и живеете в Мусагеница, Изток, Дървеница, Младост 1 или просто преминавате по булевардите „Цариградско шосе“ и „Доктор Г. М. Димитров“ - студиото е оборудвано с топ модели солариуми на най-реномираните световни марки.

Соларно студио Pulse Fitness Arena
Соларно студио Борово
СОЛАРНО СТУДИО БОРОВО
София, бул. България 60A
0895 020 866

Соларно студио SolarPower Борово – удобна локация, най-добрите солариуми и безкомпромисно качество.
Къде другаде освен в соларни студия SolarPower ще откриете на едно място най-модерните и луксозни солариуми на най-известните марки на пазара Ergoline и megaSun?
Соларно студио SolarPower Борово разполага с топ моделите солариуми Ergoline Prestige 1400 Intelligent Performance, megaSun 7900 Alpha Deluxe, megaSun Tower pureEnergy 5.0 с виброплатворма за поддържане на отлична фитнес форма.
Усмихнат и квалифициран персонал е на разположение на своите клиенти 364 дни в годината и винаги може да разчитате на компетентен съвет и упътване.

СОЛАРНО СТУДИО МЛАДОСТ 1
София, бул. Ал. Малинов 30, ТЦ Лилиан, ет. 2
0884 011 266

Соларно студио SolarPower Младост 1 се намира на спокойно, но в същото време на централно и изключително удобно място. Търговският център, в който е студиото е разположен точно зад автобусна спирка бл.43 на бул. А. Малинов и само на пет минути пеш от метростанция Младост 1. Ако ще пътувате със собствен автомобил не се безпокойте – има места за паркиране.
Соларното студио разполага с топ модели солариуми на германските марки Ergolinе и megaSun. Тук ще намерите солариуми Ergoline Esprit 770-S Dynamic Power, megaSun 7900 Alpha intelliSun, и megaSun Tower 230 pureEnergy. А онези, които искат да повишат своята фитнес форма, могат да използват виброплатформата за кратка, но ефективна тренировка на корема, бедрата и ....

Соларно студио Младост 1
Соларно студио Стрелбище
СОЛАРНО СТУДИО СТРЕЛБИЩЕ
София, ул. Тулча 43
0895 020 866

Искате да ползвате добър солариум в София -  соларно студио SolarPower Стрелбище е оборудвано със солариуми на световноизвестните марки Ergoline и megaSun - модели Ergoline Affinity 880 S Dynamic Power, megaSun 6900 Ultra Power Rainbow и megaSun Tower 230 pureEnergy.
Желаете да поддържате добра физическа форма - в соларно студио SolarPower Стрелбище може да извайвайте тяло докато добивате тен. Уникалната виброплатформа на солариум megaSun Tower 230 pureEnergy прави всичко това възможно.
Тук ще намерите още най-висококачествената соларна козметика на реномирани германски и американски производители на козметика за солариум.  

СОЛАРНО СТУДИО КРАСНА ПОЛЯНА
София, бул. Н. Мушанов, бл.31
0895 020 866

Соларно студио SolarPower Красна поляна се намира на адрес София, квартал Красна поляна, бул. Н. Мушанов, блок 31.
Соларното студио е оборудвано със солариуми на най-реномираните световни марки Ergoline и megaSun.
Тук ще намерите най-екстремният солариум в най-позитивния смисъл - Ergoline Prestige 1100-S Dynamic Power осигуряващ интензивен, незабавно видим и дълготраен тен.
Соларното студио разполага още с топ солариумите megaSun 6900 Ultra Power Rainbow и megaSun Tower 230 pureEnergy.

Соларно студио Красна поляна
Соларно студио Дружба 1
СОЛАРНО СТУДИО ДРУЖБА 1
София, Дружба 1, Пазара, павилион 60
0886 602 954

Търсите висококачествени солариуми на ниски цени в столичните квартали Дружба. Соларно студио SolarPower Дружба 1 е вашето място.
Студиото е оборудвано със солариуми на световно известната германска марка megaSun - megaSun 6900 Ultra Power и megaSun Tower Space 2000, осигуряващи интензивен и дълготраен тен без компромис.
В соларно студио SolarPower Дружба 1 ще намерите само най-висококачествена соларна козметика, осигуряваща оптимални резултати за тези, които искат красив тен и се грижат за здравето си и външния си вид.

СОЛАРНО СТУДИО КАМЕНИЦА 1
Пловдив, бул. Хр. Ботев 101
0887 564 307

Соларно студио SolarPower Каменица 1 се намира на бул. Хр. Ботев 101. Независимо, че е в централната част на Пловдив тази локация е изключително удобна и можете да отидете до студиото както пеш, така и с кола без да се притеснявате, че няма къде да паркирате.
Соларното студио е оборудвано с топ модели солариуми на световноизвестната марка megaSun. В соларно студио SolarPower Каменица 1 ще намерите солариуми megaSun 7900 Alpha intelliSun, megaSun 6800 Ultra Power, megaSun Tower 230 pureEnergy.
Освен най-висококачествени солариуми, тези които обичат да се грижат за фитнес формата си, могат да ползват и специалната виброплатформа за мускулите на корема, краката и задните части. И всичко това докато добиват тен.

Соларно студио Каменица 1
Соларно студио Тракия
СОЛАРНО СТУДИО ТРАКИЯ
Пловдив, бул. Освобождение, бл. 203
0988 218 018

Търсите най-добрите солариуми в Пловдив. Соларно студио SolarPower Тракия е вашето място. Студиото е оборудвано със солариуми на най-реномираните световни марки Ergoline и megaSun. Единствено в Пловдив, в соларно студио SolarPower Тракия ще намерите най-модерния и най-луксозен солариум на световния лидер на пазара Ergoline – солариум Ergoline Prestige 1400 Intelligent Performance. Солариум осигуряващ перфектен тен и лукс на най-високо ниво. Соларното студио разполага още със солариуми Ergoline Affinity 800 S и megaSun Tower Space 2000.
Към всичко това, соларни студия SolarPower добавят и специално отношение към всеки клиент. Имате нужда от съвет или упътване  - квалифицираният персонал ще отговори на вашите нужди.

СОЛАРНО СТУДИО PULSE FITNESS PLOVDIV
Пловдив, ул. Ц. Дюстабанов 63, във фитнес Pulse Fitness & Spa Plovdiv
0886 478 440

Соларно студио SolarPower Pulse Fitness & Spa Plovdiv се намира в сградата на фитнес Pulse Fitness & Spa Plovdiv на ул. Ц. Дюстабанов 63.
Когато започнете да извайвате тялото си, няма нищо по-добро от здравословния тен за подчертаване на мускулите ви. След изтощителна и ползотворна тренировка посетете соларно студио SolarPower. С помощта на най-модерните солариуми ще си подарите кратка почивка, прекрасен тен, доза витамин Д и ще се почувствате отлично.
Соларното студио е оборудвано с топ модели солариуми на световноизвестната марка megaSun  - солариуми megaSun 7900 Alpha intelliSun и megaSun Tower 230 pureEnergy.

Соларно студио Pulse Fitness Plovdiv