Солариуми и соларна козметика - SolarPower Солариуми и соларна козметика - SolarPower
Всичко необходимо за поддръжка на вашите солариуми

Сервиз и резервни части за солариум


Сериозни ли сте в бизнеса, който управлявате? Грижите ли се за удовлетвореността и безопасността на своите клиенти? Осигурете си редовно сервизно обслужване на вашите солариуми и няма да се притеснявате за технически проблеми. SolarPower ще се погрижи за всичко, което е необходимо за поддръжка на вашите солариуми

Комплексно обслужване и сервиз на солариуми

За всеки закупен от SolarPower солариум осигуряваме гаранционен, извънгаранционен сервиз и професионално обслужване. Ние сме наясно, че всяко по-дълго прекъсване на работа в резултат на техническа неизправност означава пропуснати ползи и загуба на клиенти. Независимо в коя точка на България се намирате ние ще поддържаме всеки закупен от нас солариум. Обучението на нашите техници се осъществява от фирмите производители на солариуми на специализирани курсове в чужбина. Така сервизният екип на SolarPower е готов да се справи с всеки технически проблем, които може да срещнете.

Предлагаме също

Преместване и инсталиране на солариуми, текущ ремонт и поддръжка на солариуми, измерване състоянието на лампи на солариуми,  подмяна на лампи на солариуми, резервни части за солариуми

 


Баласти за солариум
Баласти за солариум

Флуоресцентните лампи за солариум се нуждаят от баласти за да работят. Видът и качеството на баластите имат значително въздействие върху оптималната работа на лампите на солариума. SolarPower предлага електронни и магнитни баласти за различни марки и модели солариуми.

Платки за солариум
Платки за солариум

SolarPower предлага всякакви видове платки за различни марки и модели солариуми.

Стартери за солариум
Стартери за солариум

SolarPower предлага висококачествени стартери за лампи за солариум. Те осигуряват максимална производителност и дълъг експлоатационен живот на лампите. Затова е много важно да се подменят стартерите при всяка смяна на лампи.

Акрили за солариум
Акрили за солариум

SoalrPower предлага акрили за различни марки и модели солариуми. Използвайте само висококачествени дезинфектанти при почистване на акрилите на вашите солариуми. Некачествените препарати отслабват повърхността на акрила, което води до пукнатини и драскотини.