Солариуми и соларна козметика - SolarPower Солариуми и соларна козметика - SolarPower
Най-широката гама от соларна козметика на най-добра цена

Соларна козметика


ТЪРСИТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА КОЗМЕТИКА ЗА СОЛАРИУМ
А ЗАЩО ДА ПЛАЩАТЕ ПОВЕЧЕ?

SolarPower поддържа най-широката гама от соларна козметика на склад в България. SolarPower доставя козметика на едро на соларни студия в цяла България на изключително конкурентни цени. Тъй като SolarPower си партнира директно с производителите на козметика за солариум, нашите цени са най-ниски в сравнение с тези на останалите доставчици. Ето защо SolarPower предлага "Гаранция за най-ниска цена" за всички свои продукти, така че можете да сте сигурни, че винаги получавате най-конкурентната оферта. За да получите оферта свържете се с нас чрез формата за контакт, заповядате в офиса или се обадете на посочения телефон за връзка 0885 250 438

Най-високо качество козметика за солариум

Качеството е наш основен приоритет. Изберете за вашето соларно студио измежду най-реномираните германски и американски производители на соларна козметика на едно място.

Най-голям избор на козметика за солариум

SolarPower поддържа най-широката гама от соларна козметика на склад в България. При нас ще намерите всички видове продукти козметика за солариум: за преди и след солариум, със и без бронзант, със загряващ и охлаждащ ефект, за цяло тяло, специално разработена за лице, бедра...

Най-добри цени на козметика за солариум

SolarPower си партнира директно с производителите на козметика за солариум и затова нашите цени са най-ниски в сравнение с тези на останалите доставчици.

 ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ СОЛАРНА КОЗМЕТИКА?

Соларната козметика e изключително полезна ако желаете да постигнете оптимален ефект от солариум и да добиете красив и дълготраен тен. Основните функции на козметиката за солариум са ускоряване на процеса на придобиване на тен, защита и грижа за кожата.
Соларната козметика подобрява естествената продукция на меланин, което означава, че придобиването на тен се постига по-бързо и чрез по-кратко излагане на ултравиолетови лъчи.
Не по-малко важни са функциите на соларната козметика за защита и грижа за кожата. Козметиката за солариум съдържа множество съставки и антиоксиданти, които предотвратяват действието на свободните радикали, подхранват, тонизират и успокояват кожата. Правят я по-гладка и гъвкава, по-красива и здрава.
 

 ВИДОВЕ СОЛАРНА КОЗМЕТИКА

Има различни видове козметика за солариум. Някой продукти съдържат бронзанти, а други не. Някои соларни лосиони съдържат специални съставки, които имат охлаждащ, а други съдържат съставки със загряващ ефект върху кожата. Има също специална соларна козметика за лице и крака. Козметиката за солариум може да бъде и смесена, например загряваща с бронзант. Има и козметика за солариуми с хибридна технология.
В зависимост от личните си предпочитания и от типа кожа, всеки може да избере коя соларна козметика е подходяща за него.

Соларна козметика Тен ускорител

Соларна козметика Тен ускорител е добър вариант за тези, които не са ходили скоро на солариум или са ходили сравнително рядко. Тя е препоръчителна също за тези които имат много бяла или чувствителна кожа. Тази козметика за солариум подпомага постигането на базов тен и не съдържа бронзанти. Ускорителят за тен осигурява дълготрайно овлажняване на кожата и ускорява естествения процес на придобиване на тен. Веднъж след като се изгради добър базов тен, след това може да се опита соларна козметика с бронзант или такава със загряващ ефект, за да се постигне още по-добър резултат.

Соларна козметика Тен ускорител с бронзант

Соларна козметика Тен ускорител с бронзант, освен че ускорява естествения процес на придобиване на тен съдържа съставки, които реагират с протеините и аминокиселините в горния слой на кожата и по този начин тя потъмнява. Някой съставки действат по-бързо, докато действието на други е по-бавно, но по-дълбоко. За да се създаде идеална основа за тази соларна козметика, тя трябва да се нанесе върху чиста кожа след душ. Ако соларната козметика е качествена, полезните съставки осигуряват здрава текстура на кожата, правейки я още по-сияйна. Резултата е по-бърз, красив и равномерен тен.

Соларна козметика със загряващ ефект

Соларната козметика със загряващ ефект съдържа активни съставки, които активизират кръвообращението и отварят порите. Този процес подобрява и ускорява придобиването на тен.
Когато се използват подобни продукти се чувства загряване и леко изтръпване на кожата. Кожата може да се зачерви за около един час подобно на слънчево изгаряне, но след това зачервяването избледнява и изчезва. Ако желаете можете първоначално да тествате тези соларни лосиони само върху част от тялото си, защото те могат да причинят реакции при хора с деликатна или силно чувствителна кожа. Поради тази причина тази соларна козметика не трябва да се нанася на лицето или на други чувствителни области на тялото.
Въпреки тези ефекти, соларна козметика със загряващ ефект остава най-ефективния лосион за солариум. Ако е комбинирана и с качествен бронзант със сигурност ще се сдобиете с красив, бронзов тен за кратко време.

Соларна козметика за лице

Соларната козметика за лице е разработена да отговаря на специфичните нужди на кожата на лицето защото тя е много по-тънка и по-чувствителна от останалата част от кожата на тялото.
Ето защо продуктите за лице се състоят от точно съчетани компоненти и леки текстури, които могат да бъдат по-добре абсорбирани от тънката кожа на лицето и да я подхранват с богати хранителни вещества за здравословен тен. Соларната козметика за лице съдържа често, подбрани стимулиращи съставки, като хиалуронова киселина и колаген, които я правят още по-ефективна.

Соларна козметика за крака

Кожата на краката е различна от останалата част от кожата на тялото, затова соларната козметика за крака е съобразена с това. Кожата на краката е подложена на повече външни влияния, като бръснене или триене, причинено от дрехите. По този начин, горният слой на кожата е по-напрегнат, тя губи повече влага и по-бързо изсъхва. Соларната козметика за крака е специално пригодена за тези нужди, като тя не само овлажнява, но и укрепва кожната бариера и по този начин осигурява дълготрайна защита от сухота. Освен това тази козметика често включва съставки за стягане на кожата, които противодействат на целулита.

Козметика за солариум с хибридна технология

Солариумите с хибридна технология излъчват едновременно УВ светлина за тен и Червена Beauty светлина за подмладяване. Те осигуряват привлекателен дълготраен тен като едновременно с това се грижат за кожата. Успешната хибридна технология в солариумите се нуждае от козметика, която специално да поддържа ефекта на УВ и Червена Beauty светлина.
Високотехнологичните активни съставки на тази козметиката за солариум активират устойчиво естественото производство на колаген и меланин. Така се осигуряват оптимални резултати от УВ светлината за тен и Червената Beauty светлина, като се постига сияен тен и се спомага за намаляване на появата на фини линии, бръчки и признаци на стареене. Разбира се тази соларна козметика е много подходяща и за нормални УВ солариуми.

Козметика за след солариум

За придобиване на по-бърз и равномерен тен се използва козметика за преди солариум. Но това, което много хора не осъзнават, е че за да запазят този тен по-дълго, е важно да се използва и козметика за след солариум.
За придобиване и запазване на красивия тен от изключителна важност е овлажняването на кожата. Козметиката за след солариум се използва като активен овлажнител след соларните процедури. Тези продукти са пълни с витамини, минерали и балсами, които спомагат за тонизирането на кожата след тен сесиите, което и придава по-гладък и по-красив вид.

 

ИЗБЕРЕТЕ МАРКА КОЗМЕТИКА


Peau d'Or
Peau d'Or Козметика за солариум

Peau d'Or предлага най-високия стандарт в соларната козметиката и в продуктите за грижа за кожата. Козметика за солариум Peau d'Or е съставена само от най- висококачествените миксове от ускорители за тен, бронзиращи и грижещи се за кожата съставки. Съдържа уникален УВ подмладяващ комплекс. 100% без парабени. Оптимални резултати за тези които се грижат за зравето си и външния си вид. Peau d'Or е eвропейска марка номер едно за високо качество на козметика за солариум.

Tahnee
Tahnee Козметика за солариум

Козметика за солариум Tahnee е марка продукти, произвеждани от Peau d'Or. Соларна козметика Tahnee e перфектният избор, когато търсите най-високо качество и страхотни резултати на цени, които Ви карат да се усмихвате. Богатата комбинация от естествени ускорители за тен, превъзходни бронзанти и най-добри комплекси за грижа за
кожата ще ви донесе тена, който винаги сте искали.

Onyx
Onyx Козметика за солариум

Соларна козметика Onyx е създадена в слънчева Флорида. Козметика за солариум Onyx е спечелила доверие и признание на клиенти и експерти не само от Америка, но и в цял свят. Внимателно подбрани съставки спомагат за постигане на желания тен и същевременно се грижат за кожата като я овлажняват и подхранват. Свойствата и качествата на соларна козметика Onyx ще отговорят на очакванията и на най-взискателните потребители.

7suns
7suns Козметика за солариум

7suns е висококачествена козметика за солариум произвеждана в Америка. Спомага не само за ускоряване на процеса на придобиване на тен, но благодарение на висококачествените си съставки, се счита за един от най-ефективните продукти за ежедневна грижа и защита на кожата. 7suns са перфектните балсами: лесно се абсорбират, дълготрайно хидратират и подхранват кожата, а освен това я правят мека, гладка и с изключително приятен аромат.

 

Inky
Inky Козметика за солариум

Внимателно подбрани съставки, свежи аромати, цветни опаковки и...приятни цени. Всеки отделен продукт се отличава със своето действие и оригинален дизайн и е предназначен за различна група клиенти. Всеки отделен продукт има свой отличителен характер. Нещо за тези, които се нуждаят от незабавен ефект и за тези, които са готови да изградят своя перфектен златист тен постепенно, стъпка по стъпка... Това трябва да е Inky - ефективна соларна козметика, без компромис с качеството и отлични резултати за тен.

Sunmaxx
Sunmaxx Козметика за солариум

Sunmaxx е соларна козметика произвеждана в Германия, която от много години се е наложила с успех на международните пазари. Sunmaxx предлага един ясен и лесно разпознаваем набор от продукти за преди и след солариум на атрактивни цени. Козметика за солариум Sunmaxx отговаря на най-високите изисквания за качество и грижа за кожата и гарантира красив и естествен тен.

Art of Sun
Art of Sun Козметика за солариум

Соларна козметика Art of Sun се произвежда в Германия и се характеризира с високо качество и широка гама от специални продукти за лице. Чрез гениални концепции и различни видове продукти, козметиката за солариум Art of Sun успява да задоволи клиенти с всякакъв тип кожа. Соларна козметика Art of Sun е вашия избор за уникален тен чрез висококачествени продукти на атрактивни цени.

JK Group
JK Group Козметика за солариум

Основана през 1927 г., JK Group днес е водещ доставчик в областта на уелнес индустрията. Групата, която включва световните # 1 марки Ergoline (солариуми), Wellsystem (надводен масаж) и Beauty Angel (козметични уреди), създава също така и изключително иновативни козметични серии за солариум. Соларната козметика на JK Group е разработена със съдействието на водещи козметични институти и биолози и е с най-високо качество "Произведено в Германия".

Cosmedico
Cosmedico Козметика за колариум

Козметика за колариум Cosmedico е най-високо ефективен анти-ейджинг серум с концентрация на патентованата активна съставка хиалурон. Съдържа хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло в абсолютно чист вид. За разлика от обикновените хиалуронови продукти, активните съставки на този продукт не се свързват само вода, но стимулират синтеза на проколаген в дермата.Намалява бръчките, повишава устойчивостта на кожата и я прави по-стегната, еластична и гладка. Предназначен е за ежедневна грижа за лицето но комбинацията с колариум осигурява най-оптимални резултати.

Devoted Creations
Devoted Creations Козметика за солариум

Devoted Creations е една от малкото компании, наистина посветени и специализирани в производството на най-висококачествени продукти за соларната индустрия. Козметика за солариум базирана на алое вера, а не на вода, както повечето други. Само собствено производство, с пълен контрол на съставките (почти всички други производители аутсорсват тази ключова дейност). Атрактивен дизайн на бутилки и пакети, отлични резултати за тен, приятно усещане върху кожата и аромати. Изключително широк диапазон от продукти, задоволяващи всякакви изисквания.

Sun Drop Shot
Sun Drop Shot Напитка за тен и красота

Sun Drop Shot e освежаваща витаминна напитка за тен и красота, която ускорява и подобрява тена и състоянието на нашата кожа. Подготовката на кожата за солариум изисква подхранване както отвън така и отвътре. Sun Drop Shot работи отвътре на нашето тяло за да постигнем здравословен и красив тен. Пийте Sun Drop Shot преди солариум, веднага след нанасяне на соларна козметика, за да получите така мечтания тен.