Солариуми и соларна козметика - SolarPower


УВ защитни очила за солариум

УВ защитни очила за солариум


В никакъв случай не трябва да пропускате оптималната защита на очите ви. УВ защитните очила за солариум, които предлагаме, отговарят напълно на изискванията за безопасност и изглеждат стилно. Осигуряват ефективна защита на очите срещу ултравиолетови лъчи при използване в солариуми, на плаж, на басейн. Отговарят на европейските указания за този тип защита (DIN EN-170). 


 

Приложение

Носете УВ защитни очила по време на сесиите за тен. Уверете се, че защитните очила са добре прилегнали към лицето, но без прекомерен натиск. 


Почистване и дезинфекция

УВ защитните очила за солариум трябва да се почистват и дезинфекцират редовно. За почистване е достатъчна сапунена вода. За дезинфекция, Cosmedico Destacryl е идеален, тъй като едновременно почиства и дезинфекцира по нежен начин. Не използвайте разтворители или мръсни кърпи за почистване и дезинфекция. Ако не се използват, дръжте очилата в кутията. 


Срок на годност

Продължителността на живота на УВ защитните очила за солариум зависи както от честотата на употреба, така и от почистването им. Сменете очилата веднага щом откриете повреди (промени в цвета, драскотини, дупки и други), които биха могли да повлияят на ефективността им.