Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Дезифектант за солариум Cosmedico Destacryl Ultra

Дезифектант за солариум Cosmedico Destacryl Ultra


Cosmedico Destacryl ultra е идеалният почистващ и дезинфекциращ препарат за солариуми. Определян e като най-добрия дезинфектант за солариуми.

Този концентриран дезинфектант в удобни и практични 150 мл бутилки ви гарантира хигиената и приятния аромат във вашето соларно студио или салон. Cosmedico Destacryl ultra е изключително ефективен дезинфектант – от 150 мл концентрат се получава 10 литра готов за използване спрей, който дезинфекцира всички водоустойчиви повърхности в соларното студио. Cosmedico Destacryl е особено подходящ за почистване на всички пластмасови и акрилни повърхности на солариума, без да вреди на материалите.

Дезинфектантът е специално разработен и тестван за съвместимост с акрилните повърхности на солариумите. Оставя солариума да блести като нов след употреба, като го почиства и хигиенизира отлично.

Този специален почистващ препарат е разработен и тестван съгласно упътванията на DHGM (Deutsche Gesellschaft für Hygiene und Mikrobiologie – Германското сдружение за хигиена и микробиология) и е особено нежен към кожата и био-разградим.


Акценти

  • Cosmedico Destacryl ultra – дезинфектант за солариуми
  • Изключително икономичен концентрат за дезинфекция на солариуми
  • Разреждат се 15 мл, за да получите 1 литър готов за употреба спрей – дезинфектант
  • Разработен и тестван за съвместимост с акрилните повърхности на солариумите
  • Ефективно почиства и дезинфекцира за много кратко време
  • Удобен и лесен за използване с помощта на еднолитрова спрей бутилка
  • Нежен към кожата, със свеж и приятен аромат
  • Одобрен от Германското сдружение за хигиена и микробиология

Начин на употреба

Разредете в 1 литър вода 15 мл, за да получите готов за употреба дезинфектант спрей. След соларна процедура напръскайте повърхността на солариума, която трябва да почистите. Оставете за кратко и след това забършете с чиста кърпа. Ефективно се справя с всякакви бактерии.