Солариуми и соларна козметика - SolarPower Солариуми и соларна козметика - SolarPower
Употребявани, но висококачествени солариуми

Употребявани солариуми


Какъв солариум да избера? Нов или употребяван? Това е честата дилема, с която се срещат повечето хора, желаещи да закупят солариум. Винаги има известно недоверие относно употребяваните солариуми. Ще бъде ли напълно функционален? Ще бъдат ли доволни клиентите от него? Колко ли време е бил в експлоатация? Дали ще мога да го използвам дълго? Какво ще правя ако се повреди? И наистина, това са абсолютно разумни съмнения, защото купуването на използван солариум носи определени рискове.

Нерядко се случва закупуването на “солариум втора ръка” да доведе до много проблеми и в резултат на това да се стигне до серия от непредвидени разходи. Поради това купуването на солариуми от "несигурни източници" може да бъде наистина сериозен проблем.

За съжаление често се оказва, че цената на новите солариуми е твърде висока за нашите възможностите и единственият начин да се сдобием със солариум е да закупим използвано устройство. Все пак цената на употребяваните солариуми е значително по-ниска от тези на новите. Така че, ако вашия избор е "втора ръка", не забравяйте, че закупуването на солариум от SolarPower е 100% безопасно.

Най-голяма наличност на употребявани солариуми

В България SolarPower разполага с най-много солариуми в наличност. Без да се налага да чакате вие по всяко време можете да избирате измежду над тридесет солариума. Ние не предлагаме избор на солариуми “по картинка” и затова няма как да останете  неприятно изненадани от устройството при неговата доставка. Нашите солариуми са в наличност и вие по-всяко време може да ги видите, пипнете и сами да се уверите в тяхното състояние. И все пак ако желаете конкретен модел солариум, който не е наличен в момента, SolarPower ще ви го достави.

Най-високо качество употребявани солариуми

Всички солариуми, които предлагаме са в много добро визуално и техническо състояние. Това са висококачествени солариуми без скрити дефекти и с истинска гаранция за напълно работеща техника.
Ние искаме продаваните от нас рециклирани солариуми да са функционални, да се харесват на вашите клиенти и да ви служат дълго време. Ние не търсим просто еднократна продажба, а продължително и взаимоизгодно сътрудничество с нашитe клиенти. Ето защо качеството на предлаганото от SolarPower оборудване е на най-високо ниво.

Комплексно обслужване и сервиз

Осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички закупени от нас употребявани солариуми. Ние сме наясно, че всяко по-дълго прекъсване на работа в резултат на техническа неизправност означава пропуснати ползи и загуба на клиенти. Независимо в коя точка на България се намирате ние ще доставим, инсталираме и след това поддържаме всеки закупен от нас употребяван солариум.

 

SolarPower предлага всички употребявани солариуми оборудвани с нови лампи от най-висок клас, безплатен монтаж, една година гаранция и следгаранционен сервиз

Солариум Hapro Luxura 620 Sli intensive
Hapro LuxuraСолариум Hapro Luxura 620 Sli intensive
  • 29 х 160W УВ лампи в горната част (180 см)
  • 21 х 160W УВ лампи в долната част (180 см)
  • 4 х 700W Лицеви лампи