Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Най-мощният лосион за солариум на Tahnee

Black Curves
Най-мощният лосион за солариум на Tahnee

  • Марка : Tahnee
  • Серия : Tahnee 200
  • Вид : Тен ускорител с бронзант
  • Количество : 15 ml / 200 ml
  • Произведено в : Германия

Супер секси

Лосион за солариум Black Curves въплъщава самото значение на израза Супер секси: тъмен здрав тен и безупречно стегната кожа. Комбинацията от най-добрите мигновено действащи и дълго действащи бронзанти осигуряват тъмен естествен тен, а специалните антицелулитни стягащи пептиди ще направят кожата ви здрава и стегната и тя ще изглежда невероятно.


Съставки:

Антицелулит BodySculp™
Тези специални антицелулитни стягащи пептиди ще стегнат кожата ви и тя ще изглежда невероятно!

Микс от 48 часа действащи бронзанти Goldtone™ 88
Най-новото в соларната козметика са бронзантите, които действат по-бавно но по-дълбоко - 48 часа освобождаване във времето. Бронзантите Goldtone™ 88 Time Released Bronzers работят 48 часа и създават изключително красив и много тъмен тен.

Микс от мигновено действащи бронзанти Goldtone™ 88
Ускорете процеса на добиване на тен и извлечете максимума от всяка соларна процедура с помощта микса от мигновени бронзанти - Goldtone™ 88 Instant Bronzers. Те принадлежат към най-новото поколение бронзираща технология, която ви позволява да се насладите на перфектен златен тен само няколко часа след соларната процедура!

Коензим Q10 Анти-Ейджинг
Коензим Q10 е основен антиоксидант, който се намира във всяка жива клетка. Коензим Q10 е енергиен източник за клетъчното обновяване и спомага за гладката и стегната кожа

Тропически Тен Ускорители
Богат микс от естествени екстракти, с които ще добиете тен на тропическо ниво! Внимание: С Тропическите Тен Ускорители ще постигнете невероятни резултати!

Овлажнители Xtreme Moist™
Уверете се, че кожата ви е хидратирана до крайност! Добрата хидратация е от съществено значение за постигане на перфектен тен. С Xtreme Moist™ кожата ви няма да бъде вече жадна!

Витамин Е
Витамин Е е антиоксидант, който помага за предотвратяване на признаците на стареене на кожата поради възможни негативни ефекти от ултравиолетова светлина.

Тирозин стимулатори
Тирозинът стимулира естественото производството на меланин в кожата. Меланинът е основният определящ фактор за цвета на кожата или с други думи: нашият тен! Tyrosine Boost™ подобрява естествения процес на придобиване на красив и дълготраен тен

Фреш Тен Технология
Технология  Анти-мирис, про-свежест! Остани свеж по време и след тен сесията с патентованата технология на Tahnee - Tan Fresh™