Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Козметика за солариум Номер 1 в света!

Platinum
Козметика за солариум Номер 1 в света!

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Exquisite
  • Вид : Тен ускорител с бронзант
  • Количество : 40 ml / 250 ml
  • Произведено в : Германия

Козметика за солариум с истинска платина

Направете място за Номер 1 в света козметика за солариум! Соларна козметика с истинска платина! Peau d’Or® Platinum притежава всичко: най-мощните съставки за грижа за кожата и за придобиване на тен. Осигурете си с до 28% по-дълбок и по-тъмен тен с ускорителя Deep ‘n Dark Intensifier™. Запазете тена си с до 49% по-дълго време, благодарение на известния комплекс за удължаване на тена Tan-Extend Complex. Комплекса Platinum Melanine Complex ще увеличи естествения меланин в основния слой на кожата ви до 43%! А благодарение на УВ подмладяващия комплекс UV-Rejuvenating Complex, можете да се чувствате сигурни по време на най-епичните сесии за тен.

Карати: 24

Системата Карат на Peau d'Or® показва цялостния потенциал на козметиката за солариум. Колкото по-голям е броят на каратите, толкова по-ефикасен и по-благотворен е продуктът. Това означава, че съдържа по-активни и по-ефикасни бронзанти и съставки за грижа за кожата. Също така количеството на тези съставки е по-високо при соларната козметика с по-голям брой карати.


Съставки:

Комплекс за Удължаване на Тена
Запазете тена си с до 49% по-дълго време с патентования и научно доказан Tan-Extend Complex ™ на козметика за солариум Peau d'Or.

Дълбок и Тъмен Тен Ускорител
Deep ‘n Dark Intensifier™ е уникален тен ускорител в козметиката за солариум! Осигурява до 28% по-дълбок и по-тъмен тен. Резултатите са научно доказани!

24К Микс от Златни Бронзанти
SmashGold Bronzers ™ е микс от бронзанти създаден с помощта на най-новите технологии в областта на козметиката за солариум. С тяхната помощ кожата ви ще свети като злато! Ще придобиете красив и равномерен тен и ще изглеждате зашеметяващо!

Микс от Интелигентни Бронзанти
Придобий тен по интелигентният начин! Smart-Dark Bronzers™ - тези съвременни специални бронзанти действат непосредствено след нанасянето, като оставят кожата ви с красив златисто-кафяв и равномерен тен. Измийте ръцете си след нанасяне.

Коензим Q10
Коензим Q10 е основен антиоксидант, който се намира във всяка жива клетка. Коензим Q10 е енергиен източник за клетъчното обновяване и спомага за гладката и стегната кожа

УВ Подмладяващ Комплекс
UV Rejuvenating Complex™ е революционен комплекс против стареене, патентован за соларна козметика Peau d'Or, кокойто значително ще намали отрицателните ефекти на ултравиолетовата светлина върху кожата ви и ще ви накара да се чувствате и изглеждате по-млади!

Витамин Е
Витамин Е е антиоксидант, който помага за предотвратяване на признаците на стареене на кожата поради възможни негативни ефекти от ултравиолетова светлина.

УВ Фреш Технология
Анти миризма, про-свежест! Останете приятно свежи по време и след сесията в солариума с патентованата UV Fresh Technology™ на Peau d'Or

Съставки подпомагащи естествения процес на придобиване на тен
Color Prepare Agents™ е микс от разнообразни натурални екстракти, които подготвят оптимално кожата за естествения процес на придобиване на тен в солариум.

Комплекс Омега 3-6
Нормалната секреция на есенциалните мастни киселини в организма намалява с възрастта, водейки до по-малко влажна и по-малко гладка кожа. Затова трябва да се полагат грижи кожата да запази необходимото ниво на Омега 3, 6 и 9.

Сатен Комплекс
Satin Pur е изящен силиконов комплекс, който ще направи кожата ви мека и гладка като чист сатен.

Провитамин Д3
Провитамин Д3 стимулира производството на витамин Д и ускорява естествения процес на придобиване на тен. Витамин Д също подобрява настроението и укрепва имунната система.

Медни Тен Активатори
Copperized Tan Activators ™ стимулират естественото производството на колаген и еластин. Помагат за значителното намаляване на бръчките и други признаци на стареене на кожата! Невероятни резултати!

Меланин Стимулиращ Комплекс
Melanin Boost Complex™ е революционен коктейл за най-красивият и дълготраен тен. Този коктейл от внимателно подбрани съставки стимулира естественото производство на меланин в кожата за един дълготраен, 100% естествен и прекрасен резултат от сесиите в солариум.

Платинен Меланин Екстракт
Комплекса Platinum Melanine Complex™ увеличава естествения меланин в основния слой на кожата с до 43%!