Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Козметика за солариум с деликатни бронзанти

Double Black
Козметика за солариум с деликатни бронзанти

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Essence
  • Вид : Тен ускорител с бронзант
  • Количество : 15 ml / 250 ml
  • Произведено в : Германия

Разкрийте тайната на тъмния тен!

Козметика за солариум Double Black - поглезете се с мистичния и вечен микс от най-добрите рецепти за тен от природата. Богатия микс от активни съставки с натурални масла и Omega-3-6 Complex ™ ще ви помогне да постигнете този гладък златист тен, като в същото време ще хидратира и подмлади кожата ви.


Карати: 7

Системата Карат на Peau d'Or® показва цялостния потенциал на козметиката за солариум. Колкото по-голям е броят на каратите, толкова по-ефикасен и по-благотворен е продуктът. Това означава, че съдържа по-активни и по-ефикасни бронзанти и съставки за грижа за кожата. Също така количеството на тези съставки е по-високо при соларната козметика с по-голям брой карати.


 

Съставки:

8К Микс от Златни Бронзанти
SmashGold Bronzers ™ е микс от бронзанти създаден с помощта на най-новите технологии в областта на козметиката за солариум. С тяхната помощ кожата ви ще свети като злато! Ще придобиете красив и равномерен тен и ще изглеждате зашеметяващо!

Комплекс Омега 3-6
Нормалната секреция на есенциалните мастни киселини в организма намалява с възрастта, водейки до по-малко влажна и по-малко гладка кожа. Затова трябва да се полагат грижи кожата да запази необходимото ниво на Омега 3, 6 и 9.

Екстракт от касис
Мощен антиоксидант, извлечен от касис, известен със своята висока хранителна стойност, която намалява броя на свободните радикали в различните слоеве на кожата.

Съставки подпомагащи естествения процес на придобиване на тен
Color Prepare Agents™ е микс от разнообразни натурални екстракти, които подготвят оптимално кожата за естествения процес на придобиване на тен в солариум.

Витамин Е
Витамин Е е антиоксидант, който помага за предотвратяване на признаците на стареене на кожата поради възможни негативни ефекти от ултравиолетова светлина.

Екстракт от коноп
Биологичен екстракт от конопено масло, който подобрява естествения процес на придобиване на тен. Този екстракт е богат на ензими, които се грижат за кожата ви и я правят да се чувства мека като на бебе.

УВ Подмладяващ Комплекс
UV Rejuvenating Complex™ е революционен комплекс против стареене, патентован за соларна козметика Peau d'Or, кокойто значително ще намали отрицателните ефекти на ултравиолетовата светлина върху кожата ви и ще ви накара да се чувствате и изглеждате по-млади!

УВ Фреш Технология
Анти миризма, про-свежест! Останете приятно свежи по време и след сесията в солариума с патентованата UV Fresh Technology™ на Peau d'Or.