Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Козметика за солариум без бронзанти за мъже

Pure Men
Козметика за солариум без бронзанти за мъже

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Pure Elements
  • Вид : Тен ускорител
  • Количество : 15 ml / 250 ml
  • Произведено в : Германия

Мъжки тен ускорител за естествен тен

Истинските мъже не обичат много да се суетят. Те са преми, смели и самоуверени! Три думи, които улавят духа на този лосион за солариум, направен с помощта на най-модерните технологии в областта на соларната козметика. Pure Men съдържа само най-висококачествените натурални съставки, които правят тена ви зашеметяващ. Внимание: мирише прекалено добре, за да се измие…


Защо го обичаме

Без парфюм
Без бронзанти
По-бърз, по-дълбок и естествен тен
По-дълготраен тен
Изглеждайте по-млади
Супер гладка хидратирана кожа


Това ли е моят лосион за солариум?

Обичате слънцето, обичате да почернявате и обичате да изглеждате добре. Искате добър лосион, без бронзанти, без суетене! Такъв, който се нанася лесно, също и върху окосмени крака. Тези ясно изразени козметични аромати някак ви отблъскват: искате лосионът ви да мирише изкусително и мъжествено.


Карати: 13

Системата Карат на Peau d'Or® показва цялостния потенциал на козметиката за солариум. Колкото по-голям е броят на каратите, толкова по-ефикасен и по-благотворен е продуктът. Това означава, че съдържа по-активни и по-ефикасни бронзанти и съставки за грижа за кожата. Също така количеството на тези съставки е по-високо при соларната козметика с по-голям брой карати.


 

Съставки:

Съставки подпомагащи естествения процес на придобиване на тен
Color Prepare Agents™ е микс от разнообразни натурални екстракти, които подготвят оптимално кожата за естествения процес на придобиване на тен в солариум.

УВ Подмладяващ Комплекс
UV Rejuvenating Complex™ е революционен комплекс против стареене, патентован за соларна козметика Peau d'Or, кокойто значително ще намали отрицателните ефекти на ултравиолетовата светлина върху кожата ви и ще ви накара да се чувствате и изглеждате по-млади!

Меланин Стимулиращ Комплекс
Melanin Boost Complex™ е революционен коктейл за най-красивият и дълготраен тен. Този коктейл от внимателно подбрани съставки стимулира естественото производство на меланин в кожата за един дълготраен, 100% естествен и прекрасен резултат от сесиите в солариум.

УВ Фреш Технология
Анти миризма, про-свежест! Останете приятно свежи по време и след сесията в солариума с патентованата UV Fresh Technology™ на Peau d'Or

Алое Вера
Алое Вера е прекрасен, естествен овлажнител, който предотвратява дехидратацията на кожата, подготвя я оптимално за естествения процес на придобиване на тен и спомага за постигане на най-добрите резултати от сесиите в солариум.