Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Козметика за солариум в чест на една истинска легенда

Coco Black
Козметика за солариум в чест на една истинска легенда

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Pure Elements
  • Вид : Тен ускорител с бронзант
  • Количество : 15 ml / 250 ml
  • Произведено в : Германия

Най-влиятелната дама в света на модата открива красивия тен

Знаете ли кой е направил красивия тен модерен? През 20-те години на миналия век, след посещение на Френската Ривиера, най-влиятелната дама в света на модата Коко Шанел се завръща в Париж с леко слънчево изгаряне. Тя буди възхищение у френските дами с бляскавия си тен и те последват примера и. Оттогава до днес красивия загар от слънце и солариум се свързва със здравословен и луксозен начин на живот.


Карати: 14

Системата Карат на Peau d'Or® показва цялостния потенциал на козметиката за солариум. Колкото по-голям е броят на каратите, толкова по-ефикасен и по-благотворен е продуктът. Това означава, че съдържа по-активни и по-ефикасни бронзанти и съставки за грижа за кожата. Също така количеството на тези съставки е по-високо при соларната козметика с по-голям брой карати.


Съставки:

УВ Подмладяващ Комплекс
UV Rejuvenating Complex™ е революционен комплекс против стареене, патентован за соларна козметика Peau d'Or, кокойто значително ще намали отрицателните ефекти на ултравиолетовата светлина върху кожата ви и ще ви накара да се чувствате и изглеждате по-млади!

Медни Тен Активатори
Copperized Tan Activators ™ стимулират естественото производството на колаген и еластин. Помагат за значителното намаляване на бръчките и други признаци на стареене на кожата! Невероятни резултати!

18К Микс от Златни Бронзанти
SmashGold Bronzers ™ е микс от бронзанти създаден с помощта на най-новите технологии в областта на козметиката за солариум. С тяхната помощ кожата ви ще свети като злато! Ще придобиете красив и равномерен тен и ще изглеждате зашеметяващо!

Микс от Интелигентни Бронзанти
Придобий тен по интелигентният начин! Smart-Dark Bronzers™ - тези съвременни специални бронзанти действат непосредствено след нанасянето, като оставят кожата ви с красив златисто-кафяв и равномерен тен. Измийте ръцете си след нанасяне.

Витамин Е
Витамин Е е антиоксидант, който помага за предотвратяване на признаците на стареене на кожата поради възможни негативни ефекти от ултравиолетова светлина.

УВ Фреш Технология
Анти миризма, про-свежест! Останете приятно свежи по време и след сесията в солариума с патентованата UV Fresh Technology™ на Peau d'Or

Съставки подпомагащи естествения процес на придобиване на тен
Color Prepare Agents™ е микс от разнообразни натурални екстракти, които подготвят оптимално кожата за естествения процес на придобиване на тен в солариум.

Коензим Q10
Коензим Q10 е основен антиоксидант, който се намира във всяка жива клетка. Коензим Q10 е енергиен източник за клетъчното обновяване и спомага за гладката и стегната кожа.

Комплекс Омега 3-6
Нормалната секреция на есенциалните мастни киселини в организма намалява с възрастта, водейки до по-малко влажна и по-малко гладка кожа. Затова трябва да се полагат грижи кожата да запази необходимото ниво на Омега 3, 6 и 9.