Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Колатенови лампи с високо налягане за солариум

Колатенови лампи с високо налягане за солариум


Колатенови лампи с високо налягане се поставят в лицевия панел на солариума. Колатеновите лампи излъчват едновременно Ултравиолетова светлина (лъчи за тен) и Червена/колаген светлина (лъчи които стимулират организма в производството на колаген, еластин и хиалуронан и по този начин спомагат регенерацията на кожата). След соларната сесия кожата изглежда свежа и гладка. Соларната процедура е особено нежна, директното пигментиране се подобрява, а придобития тен е дълготраен.


Бранд

SoalrPower предлага колатенови лампи с високо налягане марка Cosmedico/Германия. Cosmedico са световен лидер в производството на колатенови лампи. Проучванията  показват, че колатеновите лампи за солариум с високо налягане Cosmedico RUBINO са много по-ефективни (с около 50%) от всички останали подобни продукти на пазара. Лампите за високо налягане Cosmedico RUBINO предлагат превъзходна ефективност и много добър ефект за кожата. Те имат изключително добре балансиран спектър на Ултравиолетова и Червена/колаген светлина с увеличено спектрално разпределение от 690 nm нататък. В резултат на това директната пигментация се засилва с до 50%, което води до много добри резултат за тен, а кожата остава гладка и свежа.

  • Cosmedico/Германия

Moщност

SoalrPower предлага колатенови лампи с високо налягане за солариум с мощност 250-500W

  • 300-500W

Полезен живот

По принцип колатеновите лампи с високо налягане имат малко по-кратък полезен живот от ултравиолетовите лампи с високо налягане. SolarPower предлага най-висококачествените колатенови лампи с високо налягане, които гарантират 500 часа отличен енергиен баланс, стабилна и постоянна мощност на излъчване и като резултат перфектен тен и свежа кожа.

  • 500 часа

Цокъл

Предлагаме лампи с GY 9.5 и R7S основа.

  • GY 9.5
  • R7S

Изисквания

При използването на колатенови лампи с високо налягане Cosmedico RUBINO не се изискват специални филтри за лицевия панел на солариума. Могат да се използват стандартните филтри на солариума, с които той е оборудван фабрично.