Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Колагенови лампи с високо налягане за колариум

Колагенови лампи с високо налягане за колариум


Колагенови лампи с високо налягане се поставят в лицевия панел на колариума. Колагеновите лампи за колариум излъчват светлина в червения спектър с дължини на вълните, които стимулират организма в производството на колаген, еластин и хиалуронан и по този начин спомагат за естественото подмладяване на кожата. Светлината от колагеновите лампи се абсорбира от кожните клетки (фибробласти), където стимулира организма в производството на колаген, еластин и хиалуронан. Така малките бръчки намаляват, а кожата става видимо по-стегната и по-гладка.


Изисквания

За използването на колагенови лампи с високо налягане се изискват специални филтри за лицевия панел в колариума. SoalrPower предлага филтри за колагенови лампи с високо налягане.


Бранд

SoalrPower предлага колагенови лампи с високо налягане за колариум на:

  • Original Hanau/Германия

Moщност

SoalrPower предлага колагенови лампи с високо налягане с мощност 300-500W

  • 300-500W

Полезен живот

По принцип колагеновите лампи с високо налягане за колариум имат малко по-кратък полезен живот от ултравиолетовите лампи с високо налягане за солариум. SolarPower предлага само висококачествени колагенови лампи с високо налягане за колариум, които гарантират 500 часа отличен енергиен баланс, стабилна и постоянна мощност на излъчване и ефективни резултати от процедурите с червена светлина.

  • 500 часа

Цокъл

Предлагаме лампи с GY 9.5 и R7S основа.

  • GY 9.5
  • R7S