Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Козметика за солариум с екстракт от нар

Red Velvet
Козметика за солариум с екстракт от нар

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Pure Elements
  • Вид : Тен ускорител с бронзант
  • Количество : 15 ml / 250 ml
  • Произведено в : Германия

Винаги секси

Нека бъдем честни. Наистина ли сърцето ви желае да сте средна класа? Материалното наистина ли ви прави щастливи? Или копнеете за нещо друго? Чувствате ли огъня отвътре?

Red Velvet е подвластен на Мулен Руж и бохемският начин на живот. Свободен, изобилен, емоционален и див. Отиди на солариум! Отиди на пътуване! Чувствай се секси.


Карати: 17

Системата Карат на Peau d'Or® показва цялостния потенциал на козметиката за солариум. Колкото по-голям е броят на каратите, толкова по-ефикасен и по-благотворен е продуктът. Това означава, че съдържа по-активни и по-ефикасни бронзанти и съставки за грижа за кожата. Също така количеството на тези съставки е по-високо при соларната козметика с по-голям брой карати.


Съставки:

Екстракт от нар
Наровете произлизат от Персия, където са били отглеждани от векове. Египтяните смятат, че сокът от нар е всъщност еликсирът, който би направил човек безсмъртен! Знаем със сигурност, че екстрактът от нар е благотворен за вашата кожа. Особено за солариум, тъй като облекчава оксидативния стрес. Екстрактът от нар е богат естествен източник на калий, витамин С и Омега 4-5.

12К Микс от Златни Бронзанти
SmashGold Bronzers ™ е микс от бронзанти създаден с помощта на най-новите технологии в областта на козметиката за солариум. С тяхната помощ кожата ви ще свети като злато! Ще придобиете красив и равномерен тен и ще изглеждате зашеметяващо!

Меланин Стимулиращ Комплекс
Melanin Boost Complex™ е революционен коктейл за най-красивият и дълготраен тен. Този коктейл от внимателно подбрани съставки стимулира естественото производство на меланин в кожата за един дълготраен, 100% естествен и прекрасен резултат от сесиите в солариум.

Витамин Е
Витамин Е е антиоксидант, който помага за предотвратяване на признаците на стареене на кожата поради възможни негативни ефекти от ултравиолетова светлина.

УВ Фреш Технология
Анти миризма, про-свежест! Останете приятно свежи по време и след сесията в солариума с патентованата UV Fresh Technology™ на Peau d'Or

Съставки подпомагащи естествения процес на придобиване на тен
Color Prepare Agents™ е микс от разнообразни натурални екстракти, които подготвят оптимално кожата за естествения процес на придобиване на тен в солариум.

Комплекс Омега 3-6
Нормалната секреция на есенциалните мастни киселини в организма намалява с възрастта, водейки до по-малко влажна и по-малко гладка кожа. Затова трябва да се полагат грижи кожата да запази необходимото ниво на Омега 3, 6 и 9.

Коензим Q10
Коензим Q10 е основен антиоксидант, който се намира във всяка жива клетка. Коензим Q10 е енергиен източник за клетъчното обновяване и спомага за гладката и стегната кожа

Алое Вера
Алое Вера е прекрасен, естествен овлажнител, който предотвратява дехидратацията на кожата, подготвя я оптимално за естествения процес на придобиване на тен и спомага за постигане на най-добрите резултати от сесиите в солариум.

УВ Подмладяващ Комплекс
UV Rejuvenating Complex™ е революционен комплекс против стареене, патентован за соларна козметика Peau d'Or, кокойто значително ще намали отрицателните ефекти на ултравиолетовата светлина върху кожата ви и ще ви накара да се чувствате и изглеждате по-млади!

Сатен Комплекс
Satin Pur е изящен силиконов комплекс, който ще направи кожата ви мека и гладка като чист сатен.

Дълбок и Тъмен Тен Ускорител
Deep ‘n Dark Intensifier™ е уникален тен ускорител в козметиката за солариум! Осигурява до 28% по-дълбок и по-тъмен тен. Резултатите са научно доказани!

Комплекс за Удължаване на Тена
Запазете тена си с до 49% по-дълго време с патентования и научно доказан Tan-Extend Complex ™ на козметика за солариум Peau d'Or.