Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Перфектният хидратант за след солариум

Love Endlessly
Перфектният хидратант за след солариум

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Skincare
  • Вид : След солариум
  • Количество : 15ml / 250ml
  • Произведено в : Германия

Повече от просто хидратиране

Грижа с любов за всеки слой! Когато обгръщате кожата си с Love ‘Your Skin’ Endlessly, вие правите повече от просто хидратиране – вие празнувате нейната естествена красота. Нека всяко нанасяне е знак на почит към изяществото на вашата кожа, гарантирайки, че тя ще остане еластична, сияйна и винаги приятна за допир. Обичайте „своята кожа“ безкрайно – защото това не е просто грижа за кожата, това е любов към себе си.!


Защо го обичаме

Перфектният хидратант за след солариум и ежедневен овлажнител
Гладка и мека, млада кожа
Изключително хидратиращ и подхранващ
По-дълготраен тен
Подходящ за суха и мазна кожа


Това ли е моят лосион за след солариум и ежедневен овлажнител?

Искате епичен, дълбок тъмен загар и добре подхранена кожа. Но без значение колко страхотни съставки има в нашите лосиони за след солариум и ежедневни овлажнители: ароматът е ключов фактор за вас. Бихте искали да имате всички тези страхотни съставки , придружени от ексклузивен парфюм.. Просто защото вие сте, ами... изключителни!


 

Съставки:

24 часа супер хидратиране

Парфюмиран с Ексклузивен Парфюм

УВ Подмладяващ Комплекс
UV Rejuvenating Complex™ е революционен комплекс против стареене, патентован за соларна козметика Peau d'Or, кокойто значително ще намали отрицателните ефекти на ултравиолетовата светлина върху кожата ви и ще ви накара да се чувствате и изглеждате по-млади!

Коензим Q10
Коензим Q10 е основен антиоксидант, който се намира във всяка жива клетка. Коензим Q10 е енергиен източник за клетъчното обновяване и спомага за гладката и стегната кожа

Алое Вера
Алое Вера е прекрасен, естествен овлажнител, който предотвратява дехидратацията на кожата, подготвя я оптимално за естествения процес на придобиване на тен и спомага за постигане на най-добрите резултати от сесиите в солариум.


Ново