Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Уникален тен ускорител с ексклузивен парфюм

Argan Fatale
Уникален тен ускорител с ексклузивен парфюм

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Pure Elements
  • Вид : Тен ускорител
  • Количество : 15ml / 250ml
  • Произведено в : Германия

Луксозно пътуване!

Извлечен от сърцето на древните арганови дървета в Мароко, Argan Fatale обещава повече от обикновен тен – това е луксозно пътуване. Обогатете кожата си с този уникален лосион за солариум, вливайки я в дълбоки златисти нюанси.


Защо го обичаме

Парфюмиран с изключителен парфюм
Златен арганов комплекс
Без бронзанти
По-бърз, по-дълбок и естествен тен
По-дълготраен тен
Изглеждайте по-млади
Гладка, мека, сатенена кожа


Това ли е моят лосион за солариум?

Искате епичен, дълбок тъмен загар и добре подхранена кожа. Но без значение колко страхотни съставки има в един лосион за солариум: ароматът е ключов фактор за вас. Бихте искали да имате всички тези страхотни съставки за тен, придружени от ексклузивен парфюм. Просто защото вие сте, ами... изключителни!


Карати: 23

Системата Карат на Peau d'Or® показва цялостния потенциал на козметиката за солариум. Колкото по-голям е броят на каратите, толкова по-ефикасен и по-благотворен е продуктът. Това означава, че съдържа по-активни и по-ефикасни бронзанти и съставки за грижа за кожата. Също така количеството на тези съставки е по-високо при соларната козметика с по-голям брой карати 

Съставки:

Парфюмиран с Ексклузивен Парфюм

Комплекс Златен Арган

Коензим Q10
Коензим Q10 е основен антиоксидант, който се намира във всяка жива клетка. Коензим Q10 е енергиен източник за клетъчното обновяване и спомага за гладката и стегната кожа

Алое Вера
Алое Вера е прекрасен, естествен овлажнител, който предотвратява дехидратацията на кожата, подготвя я оптимално за естествения процес на придобиване на тен и спомага за постигане на най-добрите резултати от сесиите в солариум.

Сатен Комплекс
Satin Pur е изящен силиконов комплекс, който ще направи кожата ви мека и гладка като чист сатен.

Меланин Стимулиращ Комплекс
Melanin Boost Complex е революционен коктейл за най-красивият и дълготраен тен. Този коктейл от внимателно подбрани съставки стимулира естественото производство на меланин в кожата за един дълготраен, 100% естествен и прекрасен резултат от сесиите в солариум.

Дълбок и Тъмен Тен Ускорител
Deep ‘n Dark Intensifier™ е уникален тен ускорител в козметиката за солариум! Осигурява до 28% по-дълбок и по-тъмен тен. Резултатите са научно доказани!

Формула Coffeeboost
 


Ново