Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Козметика за солариум в чест на първата инфлуенсърка

Coco Black Extreme
Козметика за солариум в чест на първата инфлуенсърка

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Pure Elements
  • Вид : Тен ускорител с бронзант
  • Количество : 15 ml / 250 ml
  • Произведено в : Германия

Coco Black Extreme е ода за майката на всички инфлуенсъри

Coco Black и Coco Black Extreme са ода за майката на всички инфлуенсъри. Знаете ли кой е направил красивия тен модерен? През 20-те години на миналия век дамите са желаели светла кожа: тя се е смятала за признак на класа. Докато най-влиятелната дама в света на модата Коко Шанел се завръща от престоя си на Френската ривиера със загоряла кожа. Тя буди възхищение у френските дами с бляскавия си тен и те последват примера и. Оттогава до днес красивия загар от слънце и солариум се свързва със здравословен и луксозен начин на живот.
Coco Black Extreme съдържа множество бронзанти и съставки за тен. Точно като малкия си брат Coco Black, но повече – до крайности. Този лосион е направен само за напреднали любители на солариума. Нанесете равномерно и измийте ръцете след употреба!


Защо го обичаме

Незабавни резултати
Ускорява естествения процес за придобиване на тен
По-дълбок и дълготраен тен
Предпазва от негативното въздействие на УВ-лъчите върху кожата
Отлични овлажняващи свойства – добре хидратираната кожа потъмнява по-бързо и е по-красива!


Това ли е моят лосион за солариум?

Вие сте напреднали любители на солариума. Искате да получите този уникален тен, с по-дълбок цвят, отколкото смятате за възможно. И вие го искате сега! Не бързо, не супер бързо… просто мигновено. О, и вие обичате аромата на кокосови орехи! Мистериозен и сладък, като теб.


Карати: 15

Системата Карат на Peau d'Or® показва цялостния потенциал на козметиката за солариум. Колкото по-голям е броят на каратите, толкова по-ефикасен и по-благотворен е продуктът. Това означава, че съдържа по-активни и по-ефикасни бронзанти и съставки за грижа за кожата. Също така количеството на тези съставки е по-високо при соларната козметика с по-голям брой карати.