Солариуми и соларна козметика - SolarPower


97organic Immediate Bronzer козметика за солариум

97organic Immediate Bronzer
97organic Immediate Bronzer козметика за солариум

  • Марка : 7suns
  • Серия : 97organic
  • Вид : Тен ускорител с бронзант
  • Количество : 15 ml / 250 ml
  • Произведено в : САЩ

97organic Immediate Bronzer: първата и единствена по рода си, естествена козметика за солариум! Усъвършенстван мощен бронзант с незабавен ефект!

Усъвършенстван мощен бронзант с незабавен ефект! Първата и единствена по рода си, естествена козметика за солариум. 97% - точно толкова естествени съставки ще се погрижат за вашият красив естествен тен и здравето на кожата ви.
Спомнете си колко добре изглежда кожата ви, когато се върнете от дълга ваканция. С красив, наситено кафяв тен ... И най -вече: отпочинала, сияйна и стегната! Отличният й външен вид е резултат от слънчева светлина, релаксация, но и ... чист, чист въздух. Това е тази трета съставка, която все повече ни липсва в ежедневно.
Ето защо 97organic Immediate Bronzer е обогатен със съвременна формула против замърсяване, която неутрализира вредното въздействие на токсините (прах, дим, тежки метали). Внимателно подбраните съставки предпазват кожата ви от вредните ефекти на замърсяването на въздуха - като дразнене и преждевременно стареене. Какъв е резултатът? Ярка, златиста кожа всеки ден. Точно както веднага след почивка близо до природата!


Ефект след нанасяне
Първите ефекти са незабавни - кожата придобива интензивно кафяв цвят и здрав вид.


Аромат: Празничен коктейл
Действия на продукта: Тен ускорител с бронзант, Анти-ейджинг ефект
Сила: ☆☆☆☆☆ 4/5, 200хУсъвършенствани бронзанти
Подходящ за: Средно напреднали, Напреднали


 

Съставки:

97organic е първата серия козметика за солариуми, която навлиза дълбоко в природата. Вижте състава - чиста природа.

Екстракт против замърсяване с женшен
Смогът и други замърсители на въздуха са отговорни за преждевременното стареене на кожата, дразнене и възпаление. Частиците смог са толкова малки, че лесно проникват в порите на кожата в нейните по-дълбоки структури. Формулата против замърсяване ефективно предпазва кожата от подобно "нашествие"!

Какаово масло
Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти, забавя процеса на стареене на кожата, перфектно регенерира и овлажнява сухата кожа.

Екстракт от къна
Позволява както незабавна, така и леко забавена пигментация на кожата.

Бадемово масло
Съставка със силен ефект против стареене. Отговаря за регенерацията на клетъчните структури.

Естествена омекотяваща смес
Отговорна за активния транспорт на съставките дълбоко в кожата и за перфектното разнасяне на козметиката и копринено покритие върху кожата. Напълно замества силиконите.