Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Sunshot +Collagen напитка за тен и красота

Sunshot +Collagen Tan & Beauty Drink
Sunshot +Collagen напитка за тен и красота

  • Марка : JK Group
  • Серия : Sunshot
  • Вид : Тен ускорител
  • Количество : 60 ml

Sunshot +Collagen Tan & Beauty Drink - напитка за млада стегната кожа и красив интензивен тен

Поглезете се със Sunshot +Collagen Tan & Beauty Drink преди всяка тен сесия. Това е специална мултивитаминна напитка, която доставя свеж бронзов тен, като същевременно осигурява на кожата повишена еластичност и устойчивост. За възможно най-добри резултати комбинирайте напитката със соларна козметика. Sunshot +Collagen доставя хранителни вещества за грижа за кожата отвътре, докато тялото ви е изложено на УВ светлина. Sunshot +Collagen може да се използва както за солариум, така и за слънчеви бани на открито. Независимо дали посещавате соларно студио или просто искате да постигнете по-тъмен загар на слънце, оригиналната напитка за подобряване на тена ще накара приятелите ви да завиждат на тайното ви откритие!

Съставки за естествена грижа за кожата:

  • Хидролизиран колаген  - съдържа двадесет аминокиселини, осем от които са от съществено значение за подобряване на вискоеластичния капацитет и гладкостта на кожата. Доставя енергия и увеличава структурното здраве на ставите и костите.
  • Биотин (част от витамините от група В), известен като витамин В7 или витамин Н, е „витамин за красота“ и е от съществено значение за растежа на косата, кожата и ноктите.
  • Специални активни компоненти като бета каротин и витамин А осигуряват дълбок, естествен тен плюс хранителни вещества, които се грижат за кожата, докато тялото е изложено на ултравиолетова светлина. Освен това съставки като Токоферол ацетат, активен компонент на групата на витамин Е и Ретинил ацетат, активен компонент на групата на витамин А, подобряват още повече този процес.
  • DL-алфа-токоферилацетатът е най-активната биологична форма на витамин Е. Тази съставка подобрява еластичността на кожата и помага за предотвратяване на преждевременно стареене.
  • Ретиновият ацетат изглажда кожата и помага за намаляване на бръчките, докато L-аскорбидната  киселина има положителни ползи за структурата на кожата.
  • Sunshot +Collagen Tan & Beauty Drink съдържа важни антиоксиданти, които ефективно се борят със свободните радикали.

Sunshot +Collagen Tan & Beauty Drink е полезен спътник за живот с повече красота и благополучие.
Не съдържа добавена захар, с отличен вкус на екзотични плодове.
Препоръчителна дневна доза – един брой Sunshot +Collagen Tan & Beauty Drink.