Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Лосион за след солариум Cosmedico Rubino

Cosmedico Rubino Sun&Care
Лосион за след солариум Cosmedico Rubino

  • Марка : Cosmedico
  • Вид : След солариум
  • Количество : 15ml / 200ml
  • Произведено в : Германия

Лосион за след солариум Cosmedico Rubino интензивно подхранва кожата след тен сесиите и поддържа и удължава тена. Без парабени, немазна текстура. Попива бързо в кожата и я обгръща с приятен фин аромат. Подходящ за чувствителна кожа. Особено подходящ за солариуми с хибридна технология - комбинация от УВ светлина за тен и Червена светлина за подмладяване. Произведен в Германия по най-високите стандарти за качество.


Анти-ейджинг формула
Впечатляващ регенеративен ефект поради уникалната комбинация от селективни средства против стареене. Поддържа обновяването на клетките и подобрява релефа на кожата. Повърхността на кожата изглежда равномерна и еластична.

Червени освежаващи перли
Сдържа червени освежаващи перли за визуално и осезаемо изживяване. Перлите обграждат полезните вещества, които се срещат при контакт с кожата. Богата течност, която се абсорбира бързо и осигурява интензивно освежаване на кожата след тен сесиите в солариум.

Антиоксиданти и витамин Е
Богат антиоксидантен микс спомага за подобряване на еластичността, активира собствената способност на организма да засили производството на колаген и подмладява кожата. Витамин Е образува стабилен защитен щит срещу окислителния стрес на кожата по време на тен сесията и подобрява оксигенацията на дермалната тъкан.

Хидратиране и защита на кожата
Липидният комплекс, който е перфектно адаптиран към приложение след тен сесии в солариум, овлажнява и укрепва естествената бариера на кожата. Хиалуроновата киселина осигурява интензивна влага и ефективно задейства собствената хидратация на кожата. Лосионът за след солариум осигурява облекчение от стягане, изглажда фините бръчки. Оставя кожата добре подхранена със здрав, свеж, гладък и подмладен вид.