Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Козметика за солариум с хибридна формула

Collagen
Козметика за солариум с хибридна формула

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Pure Elements
  • Вид : Тен ускорител
  • Количество : 15 ml / 250 ml
  • Произведено в : Германия

Придобиване на тен и подмладяване на кожата

Наслаждавате се на най-доброто от двата свята? О, да можете. Collagen е соларна козметика за всички, които ползват солариуми с хибридна технология - комбинация от УВ светлина за тен и Червена светлина за подмладяване. Това е лосион за солариум, който дава на кожата ви всичко, от което се нуждае, за да максимизира както резултатите за тен, така и тези за подмладяване. CollaXtremeTM е високотехнологична, естествено базирана колагенова съставка за усилване на колагена, която не само повишава еластичността и гладкостта на кожата, но и активно съживява стареещите и увредените клетки. Козметика за солариум Peau d'Or Collagen също притежава изящни хидратиращи свойства, както бихте очаквали от един Peau d'Or лосион.

Карати: 14

Системата Карат на Peau d'Or® показва цялостния потенциал на козметиката за солариум. Колкото по-голям е броят на каратите, толкова по-ефикасен и по-благотворен е продуктът. Това означава, че съдържа по-активни и по-ефикасни бронзанти и съставки за грижа за кожата. Също така количеството на тези съставки е по-високо при соларната козметика с по-голям брой карати.


 

Съставки:

УВ Подмладяващ Комплекс
UV Rejuvenating Complex™ е революционен комплекс против стареене, патентован за соларна козметика Peau d'Or, кокойто значително ще намали отрицателните ефекти на ултравиолетовата светлина върху кожата ви и ще ви накара да се чувствате и изглеждате по-млади!

Колаген подсилваща съставка
CollaXtreme ™ е високотехнологична, естествено базирана колагенова подсилваща съставка на Peau d'Or. Тя не само повишава еластичността и гладкостта на кожата, но и активно ревитализира стареещите и увредените клетки.

Меланин Стимулиращ Комплекс
Melanin Boost Complex™ е революционен коктейл за най-красивият и дълготраен тен. Този коктейл от внимателно подбрани съставки стимулира естественото производство на меланин в кожата за един дълготраен, 100% естествен и прекрасен резултат от сесиите в солариум.

Витамин Е
Витамин Е е антиоксидант, който помага за предотвратяване на признаците на стареене на кожата поради възможни негативни ефекти от ултравиолетова светлина.

УВ Фреш Технология
Анти миризма, про-свежест! Останете приятно свежи по време и след сесията в солариума с патентованата UV Fresh Technology™ на Peau d'Or

Съставки подпомагащи естествения процес на придобиване на тен
Color Prepare Agents™ е микс от разнообразни натурални екстракти, които подготвят оптимално кожата за естествения процес на придобиване на тен в солариум.

Коензим Q10
Коензим Q10 е основен антиоксидант, който се намира във всяка жива клетка. Коензим Q10 е енергиен източник за клетъчното обновяване и спомага за гладката и стегната кожа

Алое Вера
Алое Вера е прекрасен, естествен овлажнител, който предотвратява дехидратацията на кожата, подготвя я оптимално за естествения процес на придобиване на тен и спомага за постигане на най-добрите резултати от сесиите в солариум.