Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Козметика за колариум с концентрация на хиалурон

HYALURON Pro Beauty Fluid
Козметика за колариум с концентрация на хиалурон

  • Марка : Cosmedico
  • Вид : За колариум
  • Количество : 30 ml
  • Произведено в : Германия

Високо ефективен анти-ейджинг серум с концентрация на хиалурон

Cosmedico HYALURON Pro Beauty Fluid e високо ефективен анти-ейджинг серум с концентрация на хиалурон. Намалява бръчките, повишава устойчивостта на кожата и я прави по-стегната, еластична и гладка. Стимулира синтеза на проколаген и осигурява оптимална хидратация. Не съдържа мазнини и парфюм. Без консерванти. Подходящ за всички типове кожа.


 

Как се прилага?

Флуида се нанася по лицето (ако желаете и на шията и деколтето) веднъж на ден. Флуида се абсорбира бързо от кожата. След което можете да продължите с дневната или нощната ежедневна грижа за лицето (в зависимост от това кое време на денонощието е).
Комбинацията на HYALURON Pro Beauty Fluid с колариум осигурява най-оптимални резултати. Преди всяка процедура в колариум флуида се нанася по лицето (ако желаете и деколтето). Излагането на светлинните от колариума насочва активните съставки на HYALURON Pro Beauty Fluid към дълбоките слоеве на кожата. Това повишава съдържанието на хиалуронова киселина в нея до нивото, характерно за младежката възраст. Повишава се еластичността на съединителната тъкан и се подобрява кожната устойчивост. Същевременно се стимулира и синтеза на колаген.


Ефекти от използването на HYALURON Pro Beauty Fluid

  • Видим анти-ейджинг ефект
  • Намалява бръчките по лицето и деколтето
  • Хидратира кожата
  • Стимулира синтеза на проколаген в кожата
  • Прави кожата по-стегната, гладка и еластична

Механизми на действие

HYALURON Pro Beauty Fluid съдържа хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло в абсолютно чист вид. В сравнение с геловете с високо молекулно тегло, този флуид прониква по-лесно и по-бързо в кожата. За разлика от обикновените хиалуронови продукти, активните съставки на HYALURON Pro Beauty Fluid не се свързват само вода, но стимулират синтеза на проколаген в дермата. Така кожата не само се стяга, но и се реактивира синтеза на колаген като по този начин се спомага за естественото подмладяване на кожата.


Потвърдена ефикасност – препоръчван от дерматолози

Ефективността на активните съставки в HYALURON Pro Fluid е потвърдена от дерматолози в клинични тестове с пациенти на възраст 22-66 години. След период от 28 дни, гладкостта на кожата на пациентите се е увеличила с до 66%. След 56 дни, 90% от пациентите заявили, че имат по-здрава, по-хидратирана и по-стегната кожа. Едновременно с това, “ин витро” тестове са потвърдили, че чрез стимулиране на синтеза на проколаген, стегнатостта на кожата се увеличава с до 21%. И в двата теста, 0.5% концентрирана хиалуронова киселина се прилага два пъти на ден. Hyaluron Pro Beauty Fluid съдържа 2% - максималното количество на хиалуроновата киселина, която може да се съдържа в определено вещество. При по-висока концентрация, те се слепват, поради хигроскопичния (свързване с вода) капацитет на хиалуроновата киселина. Максимално високата концентрация от 2% има предимството, че само с едно приложение на Hyaluron Pro Beauty Fluid на ден се доставя необходимата хидратация.