Солариуми и соларна козметика - SolarPower


Козметика за солариум за съвършен тен

Satin Noir
Козметика за солариум за съвършен тен

  • Марка : Peau d'Or
  • Серия : Pure Elements
  • Вид : Тен ускорител с бронзант
  • Количество : 15 ml / 250 ml
  • Произведено в : Германия

Искате ли соларна козметика за съвършен тен?

Фотографите го наричат „вълшебния час“. Това е часът преди залез, когато под меката слънчева светлина изглеждате съвършено. Поддържането на този „Магически блясък“ през целия ден е това, което се постига с лосион за солариум Satin Noir. С помощта на комплекса Satin-Pur ™, смес от изящни силикони, кожата ви ще изглежда и ще бъде невероятно мека и чиста.


Карати: 18

Системата Карат на Peau d'Or® показва цялостния потенциал на козметиката за солариум. Колкото по-голям е броят на каратите, толкова по-ефикасен и по-благотворен е продуктът. Това означава, че съдържа по-активни и по-ефикасни бронзанти и съставки за грижа за кожата. Също така количеството на тези съставки е по-високо при соларната козметика с по-голям брой карати.


Съставки

Комплекс за Удължаване на Тена
Запазете тена си с до 49% по-дълго време с патентования и научно доказан Tan-Extend Complex ™ на козметика за солариум Peau d'Or.

Дълбок и Тъмен Тен Ускорител
Deep ‘n Dark Intensifier™ е уникален тен ускорител в козметиката за солариум! Осигурява до 28% по-дълбок и по-тъмен тен. Резултатите са научно доказани!

Сатен Комплекс
Satin Pur е изящен силиконов комплекс, който ще направи кожата ви мека и гладка като чист сатен.

УВ Подмладяващ Комплекс
UV Rejuvenating Complex™ е революционен комплекс против стареене, патентован за соларна козметика Peau d'Or, кокойто значително ще намали отрицателните ефекти на ултравиолетовата светлина върху кожата ви и ще ви накара да се чувствате и изглеждате по-млади!

УВ Фреш Технология
Анти миризма, про-свежест! Останете приятно свежи по време и след сесията в солариума с патентованата UV Fresh Technology™ на Peau d'Or

Съставки подпомагащи естествения процес на придобиване на тен
Color Prepare Agents™ е микс от разнообразни натурални екстракти, които подготвят оптимално кожата за естествения процес на придобиване на тен в солариум.

Витамин Е
Витамин Е е антиоксидант, който помага за предотвратяване на признаците на стареене на кожата поради възможни негативни ефекти от ултравиолетова светлина.

Комплекс Омега 3-6
Нормалната секреция на есенциалните мастни киселини в организма намалява с възрастта, водейки до по-малко влажна и по-малко гладка кожа. Затова трябва да се полагат грижи кожата да запази необходимото ниво на Омега 3, 6 и 9.

Коензим Q10
Коензим Q10 е основен антиоксидант, който се намира във всяка жива клетка. Коензим Q10 е енергиен източник за клетъчното обновяване и спомага за гладката и стегната кожа

Алое Вера
Алое Вера е прекрасен, естествен овлажнител, който предотвратява дехидратацията на кожата, подготвя я оптимално за естествения процес на придобиване на тен и спомага за постигане на най-добрите резултати от сесиите в солариум.

Меланин Стимулиращ Комплекс
Melanin Boost Complex™ е революционен коктейл за най-красивият и дълготраен тен. Този коктейл от внимателно подбрани съставки стимулира естественото производство на меланин в кожата за един дълготраен, 100% естествен и прекрасен резултат от сесиите в солариум.